Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

За нас

Почетна > За нас

ПОЛИКЛИНИКА РЕС ХУМАНА

Со долгогодишното постоење на Полклиника Рес Хумана се поставени високите стандарди во здравството и е обезбедена највисока здравстена грижа. Поликлиника Рес Хумана е мулти- специјализирана приватна клиника. Во нашата Поликлиника можете да сретнете најдобар спој на високо квалификувани специјалисти и најсовремена апаратура за да се обезбеди оптимална заштита на пациенти од сите возрасти. Ние нудиме примарна здравствена заштита, специјалистичка грижа, како и низа на услуги за поддршка. Наша цел е обезбедување на високо ниво на квалитетно здравје и сеопфатност во персоналната здравствена заштита. Поликлиника Рес Хумана денес ја сочинуваат Центарот за урологија, Центар за интерна медицина, Центар за остеопороза, Центар за дојка, Центар за третман на хронични рани, Трудова медицина, Педијатрија, Општа медицина, Дерматовенерологија и Биохемиска лабораторија. Се надеваме дека со помош на оваа web страна вие ќе добиете повеќе информации за нас, услугите кои ви ги нудиме и за нашата лекарска екипа.Поликлиника Рес Хумана постои тука за вас, посетете не и уверете се во квалитетот што ви го нудиме. Поседуваме најсовремена апаратура за дијагностика на заболувања и палета на прегледи кои ги изведува високо професионален тим.

Рес Хумана - Услуги


Во нашиот состав функционираат следниве единици:

  • Центар за урологија Проф. др. Александар Ставридис
  • Центар за интерна медицина др. Весна Папазоска
  • Центар за остеопороза
  • Центар за педијатрија др. Денис Ал Кхалили
  • Центар за дојка др. Маја Стојановиќ Чрчева
  • Центар за третман на хронични рани
  • Трудова медицина, др. Димитрија Најдовски
  • Општа медицина др. Нада Настеска, др. Снежана Новина
  • Дерматовенерологија др. Елизабета Ризова
  • Биохемиска лабораторија

 

На почеток