Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Дерматовенерологија

Почетна > Res Humana услуги > Дерматовенерологија

Услуги во центарот за дерматовенерологија:

 • Дерматолошки прегледи
 • Лекување на акни, егзема, псоријаза
 • Други инфламаторни состојби на кожата
 • Исипни дерматити во детска возраст
 • Алергиски контактни дерматити
 • Дерматолошки прегледи
 • Нарушувања на косата и ноктите
 • Крио терапија (течен азот) – третирање на брадавици (verucae, pailoma, condiloma и други доброчудни промени на кожата
 • Инфективна дерматологија
 • Крио терапија (течен азот) – третирање на брадавици (verucae, pailoma, condiloma и други доброчудни промени на кожата)
 • Третман на хронични рани (улкуси, декубитални рани, хирушки рани)
 • Хемиски пилинг – Neostrata
 • Мезотерапија – Dermoroller
 • Дермални хијалуронски филери
 • Епилација со Луменис Диоден ласер Light Sheer - ласерско трајно отстранување на несакани влакна
На почеток