Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Вработени

Почетна > Вработени

Проф Д-р Александар Ставридис

Специјалист уролог

Центар за урологија

Д-р Маја Стојановиќ Чрчева

Специјалист радиолог

Центар за дојка

Д-р Весна Папазоска

Специјалист интернист

Интерна медицина

Д-р Елизабета Ризова

Специјалист дерматовенеролог

Дерматовенерологија

Камелија Ристеска

Медицински лаборант

Биохемиска лабораторија

1 2 3 4

На почеток