Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Центар за третман на хронични рани

Почетна > Res Humana услуги > Третман на хронични рани

Центар за третман на хронични рани

Во центарот за нега на хронични рани третираме:

  • Декубитални рани
  • Артериски и венски улкуси
  • Дијабетично стопало
  • Хирушки рани
На почеток