Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Центар за дојка

Почетна > Res Humana услуги > Центар за дојка

Центарот за дојка ви нуди најсовремена апаратура за дијагностика на заболувања на дојка и палета на прегледи кои ги изведува квалификуван и високопрофесионален тим.
Услуги кои ви ги нуди центарот за дојка:

  • Дигитална мамографија
  • 3Д мамографски преглед (томосинтеза)
  • Ехо на дојки со високофреквентна сонда
  • Тродимензионално Ехо на дојки со помош на ABVS(автоматски скенер на дојки)
  • Color dopler
  • Еластографија
  • Тенкоиглена аспирациона биопсија под ултразвучна контрола
  • Core биопсија под ултразвучна контрола
  • Стереотаксична биопсија под мамографска контрола
На почеток