Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Вести и актуелности

Почетна > Вести

Месечна промоција

Попуст на Ласерска епилација на пазуви и интима

  • Пакет од 5 третмани на пазуви 4 500 денари
  • Пакет од 5 третмани на интима 8 000 денари

Повеќе за епилација прочитајте тука.

fileri
На почеток