Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Домашна посета

Почетна > Res Humana услуги > Домашна посета

Домашна посета

Нашата мобилна екипа е подготвена да дојде во вашиот дом со цел да земат лабораториски материјали за анализа или на ваше барање да биде направен преглед од општ лекар и лекар специјалист.

На почеток