Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Интерна медицина

Почетна > Res Humana услуги > Интерна медицина

Интерна медицина

Во одделот на Интерна медицина во Поликлиника Рес Хумана се вршат сите видови на интернистички прегледи и консултации.
Во одделот на интерна медицина достапни се следниве услуги:

  • Специјалистички интернистички прегледи
  • Електркардиограм ЕКГ
  • Ехо на абдомен и УГТ
  • Ехо доплер на каротиди и периферни крвни садови
  • Ехо на тироидна жлездаа
  • Испитување на белодробна функција Спирометрија бронходилататорен тест
  • АБП холтер за крвен притисок
  • ЕКГ холтер
urologija


На почеток