Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Трудова медицина

Почетна > Res Humana услуги > Трудова медицина

Трудова медицина

Тимот на врвни стручњаци и најсовремена дијагностичка опрема ви овозможуваат во нашата Поликлиника да се направат систематски прегледи како би имале увид за општата состојба на пациентот и раната детекција на фактор-ризик. Согласно на законот за здравје и безбедност при работа во Република Македонија, систематските прегледи се задолжителни за сите вработени во сите дејности на јавниот и приватниот сектор. Секоја фирма е должна на вработениот да му обезбеди лекарски преглед со кој ја утврдува работната способноста според барањата на работното место. Прегледите се прават во различни временски интервали во зависност од тоа колаво е нивото на ризик на работно место.

Поликлиника Рес Хумана врши:

  • Претходни прегледи, периодични прегледи, насочени прегледи, систематски прегледи.
  • Учество во проценка на ризик на работно место
  • Обука за прва помош
  • Лекарски уверенија за сите намени
fileri

На почеток