Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Центар за урологија

Почетна > Res Humana услуги > Центар за урологија

Поликлиника Рес Хумана ви нуди најдобра уролошка грижа и услуги обезбедени од страна на Проф. д-р. Ставридис. Нашиот доктор ќе направи максимални напори да се осигура дека вашата посета на нашата Поликлиника ќе биде пријатна и удобна. Сакаме да се создаде средина и услови за обезбедување на најдобри можни услуги за нашите пациенти.

центар за урологија

  • Специјалистички уролошки прегледи
  • Ехо на урогенитален систем
  • Трансректална ехосонографија на простата
  • Биопсија на простата
  • Цистоскопија
urologija


На почеток