Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Офталмологија

Почетна > Res Humana услуги > Офталмологија

Наслов

  • Биомикроскопски преглед
  • Одредување на диоптер
  • Мерење на очен притисок
  • Преглед на очно дно
  • Отстранување на страно тело
На почеток