Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Вработени

Почетна > Вработени

Андријана Блажевска

Медицинска сестра

Општа Медицина

Д-р Димитрија Најдовски

Специјалист по медицина на труд

Трудова медицина

Д-р Нада Настеска

Доктор на медицина

Општа Медицина

Д-р Снежана Новина

Специјалист по семејна медицина

Општа Медицина

Елена Алексиќ Величковска

Дипл.инжењер по биологија

Биохемиска лабораторија

1 2 3 4

На почеток