Следете нè:

Затвори

Испратете ни порака

Вашето име:*

Вашето презиме:*

E-mail:*

Телефон:*

Вашата порака: *

Рес Хумана

Миле Поп Јорданов 44

Скопје

Факс: 3085754

Телефон 2: 02 3085754

Локација: во склоп на Гранит хотелот-Козле

Веб страна: www.reshumana.com.mk

E-mail: reshumana@reshumana.com.mk

Вработени

Почетна > Вработени

Лилјана Севриева

Медицинска сестра

Центар за урологија

Маја Ѓоргевиќ

Медицинска сестра

Интерна медицина

Оливера Лазаревска

Медицинска сестра

Дерматовенерологија

Александра Лазаревска

Медицинска сестра

Офталмологија

Елена Ристова

Медицинска сестра

Микробиолошка лабораторија

1 2 3 4

На почеток